Vi fyller 25 år,

MEN VILL GE DIG PRESENTEN!

Det som startade med en entreprenörsdröm i Nordnorge är nu 25 år senare ett av dom mest populära Omega-3 tillskotten i Norden. Och det vill vi verkligen fira!

Utan alla er trogna kunder hade inte vi kunnat fylla 25 år och inte heller hade Fritt Flyt kunna bli Sveriges mest sålda Omega-3 år efter år. Så vi vill fira det genom att ge er kunder chansen till att vinna riktigt fina presenter.

Vi kommer ha flera olika utlottningar under årets gång - håll utkik på våra sociala medier och även på denna sida där vi kommer att annonsera vem som vunnit.

Alla våra kunder är per automatik med i tävlingen. Det spelar ingen roll hur länge man varit kund eller vilken produkt man abonnerar på.

Visst låter det som ett födelsedagskalas man inte vill missa? 
Är du inte kund idag så hittar du ett riktigt bra erbjudande här.

 

Vinn lyxkryssning med Hurtigruten

Vinn lyxkryssning med Hurtigruten.

Vår största utlottning för att fira är en lyxig drömkryssning med Hurtigruten som tar er förbi bland annat Vesterålen, där allt startade för oss en gång för 25 år sedan. 

Här har vi inte sparat på krutet alls utan allt ingår. Inkl flygresan till Bergen i Norge, där resan startar. 

Vi kommer att kontakta vinnaren personligen och även skriva ut deras namn här

Vinstvärde upp tom 95 000 kr 

25 gratis årsförbrukningar av Fritt Flyt Omega-3

För att fira att det var 25 år sedan vi startade uppe i Vesterålen i Nordnorge kommer vi att lotta ut en helårsförbrukning av Fritt Flyt /Fritt Flyt Plus för varje år vi har funnits. Så totalt 25 stycken vinnare! Det blir 2 vinnare varje månad, förutom i augusti då det blir 3 stycken. 

Vi kommer att kontakta varje vinnare personligen och även skriva ut deras namn här. 

Vinstvärde upp tom 2196 kr per vinst

1 hemlig vinst i kvartalet lottas ut

En gång per kvartal kommer vi att lotta ut en hemlig vinst till någon av våra abonnenter. Totalt 4 vinster under 2022. Vad det är kommer vi inte berätta förrän det närmar sig, men det kommer absolut att vara något åtråvärt som man gärna vill ha. Se till att följa oss på sociala medier, prenumerera på våra nyhetsbrev - och även kika in här med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad. 

Vi kommer att kontakta varje vinnare och även skriva ut deras namn här.

Vinstvärde mellan 5 - 10 000 kr per vinst

pris_test90.pngVILKA HAR VUNNIT?

TävlingsreglerTÄVLINGSREGLER

SE_product_90x90.png
OMEGA-3 ERBJUDANDE